Waarom ambis?

Door de cultuur van onze voorouders zijn wij ontwikkeld tot de mensen die we nu zijn. Muziek is hierbij een wezenlijk onderdeel. Ik ben ervan overtuigd dat het beleven van culturele activiteiten zoals concert en theater onze verder ontwikkeling zal stimuleren. Om samen te bouwen aan een sociale, verdraagzame en stabiele toekomst.

Deze TED TALK omschrijft voor mij het belang van muziek
voor de ontwikkeling van onze hersenen:

Wie ben ik?

Ik ben een gedreven en gestructureerde duizendpoot met hart voor maatschappelijk betrokken ondernemen. Ik heb veel ervaring op het gebied van project management in evenementen organisatie, online media en marketing maar ook uitvoerende taken op het gebied van pr, office management en administratie.

In mijn werk als project manager zie ik kansen om verder te groeien en te ontwikkelen. Ik kan die kansen inschatten en omzetten naar acties. Als project manager heb ik geleerd situaties snel in te schatten en processen te beheren en te sturen. Ik heb een ontwikkelingsgerichte manier van werken, mijn mind-set is open, creatief en van nature denk ik altijd in oplossingen. Ik hou ervan om overzicht te houden in complexe situaties en kan daardoor net de juiste vraag stellen om verder te komen.