It’s a new day…

geplaatst in: blog | 0

2014-04-29 13.07.00     Lieve, beste vrienden en bekenden,

Hoe mooi was de strijd van de laatste weken! En nu is het dan echt zo ver. Vanaf vandaag is AMBIS een feit. Het was een bijzonder en leerzaam proces met ups en downs en een prachtige start van AMBIS als gevolg.

Vanaf nu ben ik beschikbaar als project manager voor jou!

Als project manager werk ik bij bedrijven en start-ups aan verschillende projecten.
Ambis is opgericht om mensen te laten stralen in hun talent. Mijn werk bestaat uit het organisatorische deel van het project.

Daarom begeleid ik bedrijven in projecten en veranderingstrajecten en start-ups om hun droom waar te maken. Mijn werk bestaat uit het organiseren van projecten die jaarlijks, in seizoenen of eenmalig voorkomen.

Als ik jou zie groeien en in het middelpunt zie staan tijdens het project dan geniet ik ervan dat ik daar een bijdrage aan heb mogen leveren.

Netwerk

Wat fijn dat je mijn welkomstmail helemaal gelezen hebt!!! Ik hoop dat je op de hoogte wilt blijven van mijn werk. Daarom zal ik eens per maand een nieuwsbrief sturen om te vertellen wat ik heb gedaan en welke bijzondere projecten ik ben tegen gekomen.

Heb jij een project of weet je iemand die wel wat hulp kan gebruiken?
Bel, mail, share, tweet en like. Dan help je me echt geweldig!

Contact

immanuel

Immanuel Baan  |  Project manager

ambis

Kruiskamp 100
3814 PE Amersfoort
e:
t: +31 6 25 31 26 75
in: linkedin.com/in/immanuelbaan
fb: facebook.com/ambis.nl

2014-04-29 13.07.00     Lieve, beste vrienden en bekenden,

Hoe mooi was de strijd van de laatste weken! En nu is het dan echt zo ver. Vanaf vandaag is AMBIS een feit. Het was een bijzonder en leerzaam proces met ups en downs en een prachtige start van AMBIS als gevolg.

Vanaf nu ben ik beschikbaar als project manager voor jou!

Als project manager werk ik bij bedrijven en start-ups aan verschillende projecten.
Ambis is opgericht om mensen te laten stralen in hun talent. Mijn werk bestaat uit het organisatorische deel van het project.

Daarom begeleid ik bedrijven in projecten en veranderingstrajecten en start-ups om hun droom waar te maken. Mijn werk bestaat uit het organiseren van projecten die jaarlijks, in seizoenen of eenmalig voorkomen.

Als ik jou zie groeien en in het middelpunt zie staan tijdens het project dan geniet ik ervan dat ik daar een bijdrage aan heb mogen leveren.

Netwerk

Wat fijn dat je mijn welkomstmail helemaal gelezen hebt!!! Ik hoop dat je op de hoogte wilt blijven van mijn werk. Daarom zal ik eens per maand een nieuwsbrief sturen om te vertellen wat ik heb gedaan en welke bijzondere projecten ik ben tegen gekomen.

Heb jij een project of weet je iemand die wel wat hulp kan gebruiken?
Bel, mail, share, tweet en like. Dan help je me echt geweldig!

Contact

immanuel

Immanuel Baan  |  Project manager

ambis

Kruiskamp 100
3814 PE Amersfoort
e:
t: +31 6 25 31 26 75
in: linkedin.com/in/immanuelbaan
fb: facebook.com/ambis.nl